Cel mai mic castel al Marei Britanii este de vînzare și nu costă mai mult decît un apartament de dimensiuni medii la Londra.

Oriunde nu te-ai întoarce vezi doar pereți goi, în locul unor capodopere . Deseori aceste spații sunt pustii și plictisitoare. Spre fericirea noastră , există artiști care sunt predispuși să transforme lumea dimprejurul nostru în galerii publice.

Cei care locuiesc la casa și au o curte sau gradină generoasă, își pot amenaja o piscina după cum doresc. Pătrată, dreptunghiulară, rotundă, în formă de semilună, cu trepte, placata cu mozaic… Există diverse variante de realizare și personalizare a unei piscini, chiar dacă la prima vedere opțiunile par destul de limitate.

Cine a spus că un artist de stradă – nu are o profesie serioasă? Oamenii aceștia, știu cum să transforme un perete obișnuit într-o ușă, care duce la o altă dimensiune, și o astfel de muncă la sigur nu poate rămâne fără atenție.

La majoritatea blocurilor avem balcoane mici și strîmte, iar pe timpul verii sau al primăverii, am vrea să ieșim acolo și să savurăm o cafea. Si ce putem face în cazul cînd spațiul din balcon e prea mic?

Cine a copilărit la țară sau a avut bunici pe care i-a vizitat în timpul vacanțelor are, cu siguranță, amintirea schimbărilor sezoniere ale locului de gătit.

David Navarro și Martyna Sobecka sunt doi oameni ai artei care împărtășesc nu doar studioul de design creativ, pe care l-au fondat împreună, ci și pasiunea pentru arhitectura modernistă postbelică. Cea din urmă i-a și stimulat pe cei doi polonezi să lanseze un nou proiect, inspirit din arhitectura postsovietică.

Regulile sunt pentru a fi încălcate, așa vorbește gura lumii! Ok, o fi având ceva adevăr, dar nu e valabil și în cazul în care ne dorim o casă amenajată cu gust. Designerii, bineînțeles, sunt cei mai nemulțumiți de ceea ce văd în unele case și vin cu sugestii în acest sens. Pentru confort maxim și pentru un aspect estetic al livingului dumneavoastră urmăriți 8 aspecte cărora să le atrageți atenție:

Fie că locuiți la bloc sau sunteți proprietarii unei case la sol, abia vă instalați sistemul de încălzire sau e momentul să-l înlocuiți pe cel vechi cu unul nou...decizia, în oricare dintre situații, nu va fi una ușor de luat. De ce? Pentru că piața vine cu ofertă prea variată în materie de radiatoare.

Cândva era folosită pentru că nu era o altă opțiune, acum, însă, piatra decorativă reprezintă finisajul de top atunci când ajungem să dăm un aspect estetic locuinței noastre.

Giethoorn este un sătuc din Olanda cu un specific aparte. Aici nu se circulă cu mașina sau cu autobuzul, nu există drumuri, doar canale. Din acest motiv, unicul mijloc de transport sunt bărcile. Giethoorn este supranumit și Veneția Olandeză. Satul reprezintă un colț de rai, unde e mereu liniște, aerul e curat, și te poți relaxa în voie. Este un loc liniștit și calm care reprezintă Olanda în secolul XVIII.