Adesea ignorat in stradania noastra de a ne decora locuinta cat mai original, holul ramane pana la urma primul contact pe care un oaspete il are atunci cand paseste in casa cuiva.

De la spatii de depozitare inteligent amplasate, la mobilier cu gust si valorificarea la maxim a luminii naturale, astfel incat prima impresie sa fie una pozitiva, un hol poate deveni un spatiu cu stil fara prea multe eforturi din partea voastra.

Un hol simplu, modest utilat, dar cu accesorii originale atrage imediat privirea. In culori deschise, cu un amestec de piese de mobilier care imprima un aer modern si clasic deopotriva, holul nu face altceva decat sa invite oaspetele sa descopere mai mult din casa in care tocmai a intrat. Iar acum, fiind intr-o epoca in care spatiul este valorizat mai mult ca oricand, un hol poate capata si note practice, dincolo de spatiu de tranzit intre exterior si interior. Albul este parte integranta a unui decor care va dainui mereu. Culorile deschise deschid spatiul si amplifica lumina in egala masura.

{gallery}Hol{/gallery}

sursa: casepractice